AKİT MENÜ

Gündem

Sosyal medyadan sizin için seçtiklerimiz! 'Seccade olması gereken yerde'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Canan Kaftancıoğlu'nun seccadeye ayakkabılarıyla basarak verdikleri poz dini hassasiyeti olan vatandaşları ayağa kaldırırken, sosyal medyada Milli Güvenlik Bakanı Hulusi Akar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalıştıkları odada seccadenin durduğu yer konuşuldu.

2023-04-02 20:25:28

Seçim çalışmasını Malatya'da Cuma namazında başlatıp, iftardan iftara koşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine bir iftardan paylaştığı fotoğraf karesiyle tepkileri üzerine çekti.

Kılıçdaroğlu beraberinde Canan Kaftancıoğlu ile birlikte seccadeye ayakkabı ile basarak büyük bir saygısızlığa imza attı.

Kemal Kılıçdaroğlu kendisini "Fark etmedim" diye savunsa da, Kılıçdaroğlu'na destek veren CHP'liler ise "Seccade kutsal mı?" tartışması başlattı.

Sosyal medya kullanıcıları Kılıçdaroğlu'nun saygısızlığına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Güvenlik Bakanı Hulusi Akar'ın çalışırken çektirdikleri fotoğraf karesinde, seccadenin durduğu yerle cevap verdi.

Sosyal medyada fotoğrafa yorum yağarken, yorumlarda, "İki taraf da seccadesini kullanmış, şimdi olması gereken yerde" denildi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası