AKİT MENÜ

Siyaset

Bakalım bu sefer ne bahane uyduracak! Kılıçdaroğlu'nun "seccade" yalanı patladı

Katıldığı iftar programında seccadeye ayakkabılarıyla basan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bastığı seccadeyi göremediğini ve kendisine operasyon yapıldığını iddia etti. Olayla ilgili ortaya çıkan yeni bir fotoğraf Kılıçdaroğlu'nun yalanını gözler önüne serdi.

2023-04-03 10:46:47

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı iftar programında seccadeye ayakkabılarıyla basarak kameralara poz verdi. Skandal görüntüler sonrası gelen tepkilere cevap veren Kılıçdaroğlu'nun yaptığı savunma "özrü kabahatinden büyük" dedirtti.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Seccadeyi göremediğini ve kendisine operasyon çekildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu'na isyan eden vatandaşlar "Daha bastığı seccadeyi bile göremeyen ülkeyi nasıl yönetecek?" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Yeni bir fotoğraf daha ortaya çıktı

Öte yandan seccadeyi göremediğini söyleyen Kılıçdaroğlu'nun yalanı ortaya çıkan yeni bir fotoğrafla patladı. Aynı yerde, aynı dakikalarda çekilen fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun seccadenin tam ucunda poz verdiği görüldü.

Yalanı ayyuka çıkan Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren vatandaşlar, "Görmeden nasıl ortaladın Mücahid Kemal?", "Hadi buna da cevap versene", "Görmedim dediği seccadenin tam ucunda" şeklinde yorumlarda bulundu.

Akla ziyan savunma

Ortaya çıkan yeni fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun yanında poz veren CHP İstanbul 2. Bölge aday adayı Ali Acar'ın olayla ilgili savunması ise akıllara durgunluk verdi.

Seccade ile kilimi birbirinden ayırt edemediklerini söyleyen Ali Acar, "Loş ışıklı bir yerdi ve kilimle seccade otantik olarak içi içe girmişti. Antika bir kilim zannettik, fark edemedik" şeklinde konuştu.

Acar'ın sözleri "Bari susunda sıvamayın", "Namaz niyazla işi olmayınca seccadeyi nerden bilsin" dedirtti.

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı