AKİT MENÜ

Gündem

Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapmak İslamoğlu'na düştü

Bebek katili PKK'nın siyasi kolu HDP'nin güdümündeki 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabılarıyla basması kamuoyunda infiale sebep olurken, ortalıkta 'ilahiyatçıyım' diye gezinen Mustafa İslamoğlu Bay Kemal'i aklama yarışına girdi.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

2023 seçimlerine az bir zaman kala CHP her seçim öncesi olduğu gibi dindarların oyunu alabilmek için yine harekete geçti. Daha önceki yıllarda ezan okunmadan su içtiği anları kameralara yansıyan Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından Ramazan ayını fırsata çevirerek sık sık iftar programlarına katılmaya başladı.

Katıldığı bir iftar sonrası seccadeye ayakkabılarıyla basarak fotoğraf çektiren Kemal Kılıçdaoğlu'nun pozu kamuoyunda infiale neden oldu.

Bay Kemal’i aklamak için yandaş gazetecilerden paralı trollere, sanatçı bozuntularından siyasetçilere tüm seküler yobazlar birer din alimine dönüşerek fetva verme aymazlığında bulundu.

İslamoğlu da kervana katıldı

Berna Laçin, Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Sevilay Yılman ve Zülfü Livaneli gibi isimlerden oluşan Kılıçdaroğlu'nu aklama kervanına ortalıkta 'ilahiyatçıyım' diye gezinen Mustafa İslamoğlu katıldı.

Bebek katili PKK'nın siyasi kolu HDP'nin güdümündeki 6'lı masaya kendisini Diyanet İşleri Başkanı olarak öneren Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı kesilen İslamoğlu şu ifadeleri kullandı:

Hep hadislere tapar numarası yapıyorlar, ama Peygamberin “yeryüzü bize mescit kılındı” ilkesine küfrediyorlar. Seccadenin kutsallığı şöyle dursun, Peygamberin yaşadığı yüzyılda “seccade” kavramı yok. Bir kez bile kullanılmıyor. Yok, yok, yok!

Ne seccadesi yahu! Peygamber kendi mescidinde yıllarca hem kendisi hem sahabesi ayakkabılı-sandaletli namaz kıldı. Paralel Kur’an yapıp inandıkları hadis kitaplarında bu konuda bir sürü başlık var. Cahilin dincisi de bi başka oluyor. Tam şaşkın ördek misali… Tövbe tövbe!

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…