AKİT MENÜ

Teknoloji

iOS 9.3.2'ye yükseltmeyin!

Apple tarafından dün iOS 9.3.2 sürümü kullanıcılarla paylaşıldı, fakat bazı 9.7 inç'lik iPad Pro sahipleri önemli bir sorunla karşılaştı.

Güncelleme Tarihi:

Apple tarafından dün iOS 9.3.2 sürümü kullanıcılarla paylaşıldı, fakat bazı 9.7 inç'lik iPad Pro sahipleri önemli bir sorunla karşılaştı. Apple destek forumları ve sosyal medya platformlarında yazanlara göre, problemden etkilenen kullanıcılar, iPad Pro'larının iTunes'a bağlanması uyarısını veren, "Hata 56" mesajını aldı.

İşin kötü kısmı ise, bu probleme sahip iPad Pro'lar brick olmuş, kullanılmaz durumda. Yazılan mesajlara bakarsak, bazı tüketiciler cihazlarının iTunes'a bağlanmasıyla, güncelleştirme veya geri yükleme yapılmadığını, iPad Pro'nun döngüde kaldığını belirtmiş.

Apple'ın destek belgelerine göz attığımız zaman, Hata 56'nın donanımsal bir sorun olduğunu görüyoruz. Apple, bu hata karşısında iTunes'un son sürümünün yüklü olmasını, 3. taraf güvenlik yazılımıyla ilgili sorunlar olup olmadığının kontrol edilmesi gerektiğini ve iOS cihaza geri yükleme yapılmasını öneriyor. Belki Apple, iOS 9.3.2'nin yenilenmiş bir halini yayınlayabilir. Hatırlarsanız iOS 9.3'te de bir takım sorunlar oldu ve yenilenmiş 9.3 yayınlanmıştı.

 

(Sabah)

Yorumlara Git

‘En iyi proje çocuk benim’ kavgası

Polisi şehit eden katilin annesi: ‘O polisin yerine keşke ben ölseydim'

Altında peş peşe zirve! Yatırımcısı sevinçten uçuyor

Mustafa Kemal’e tapıyor, ezanla dalga geçiyor! Mine Kırıkkanat’tan Diyanet’e akılalmaz iftira!

Canlı yayında bir cinayet itirafı daha: "Babamı boğarak öldürdü"