AKİT MENÜ

Siyaset

İYİ Partili Aytun Çıray'dan, Lütfü Türkkan’a ve Akşener'e bombardıman! 'Şehit bacısına küfreden ben değilim'

Listeye kızarak İYİ Parti'nin oylarının baraj altına düştüğünü itiraf edip adaylıktan çekildiğini duyuran Aytun Çıray, şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan'a zehir zemberek sözlerle savaş açtı.

2023-04-09 20:53:42

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, dün akşam saatlerinde paylaştığı Twitter mesajıyla milletvekilliği adaylığından çekildiğini duyurdu.

"14 mayıs sonrası Türkiye'ye farklı zeminde katkıda bulunmak umuduyla İYİ Parti milletvekili adaylığımdan feragat ediyorum." dedikten sonra, İYİ Parti'nin oy oranının yüzde 7 barajının altına düştüğünü itiraf etti:

İzmir'de Saygıdeğer Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması.. Ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım. Yaşasın Atatürk!

Partisinin baraj altına düştüğünü itiraf eden İP'li Çıray, önceki gün Enver Aysever'e konuşarak İYİ Parti'nin oy oranının yüzde 15 olduğunu ifade etmişti.

Lütfü Türkkan'ın şehit bacısına küfrünü hatılattı!

Listeye kızarak kendi kendisini yalanlayan Aytun Çıray bugünkü paylaşımında da, oylarının şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan sebebi ile düştüğünü itiraf etti.

Partililerinin sosyal medya hesabından gelen tepkilerine cevap veren İP'li Çıray, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit bacısına küfretmesi sebebi ile oylarının düştüğünü söyledi.

İYİ Parti'nin baraj altında kalmasını itiraf etmesine ilişkin mesaj paylaşan Çıray, "Amacım vekillik değil, 4 dönem yaptım. Ben bu twiti attığım için oylarımız İzmir'de %6,8'e Türkiye'de %6,6'yadüşmedi. Düşüren de ben değilim. Her twitin altına benim yüzümden ''Şehidin bacısına küfrettin'' yazılmıyor. Sorun bakalım niye bazı illerde temayül yoktu." dedi.

Akşener'in Türkkan'a küfür ödülü!

Meral Akşener ile gittiği Bingöl'de HDP tepkisi gösteren bir şehit yakınının bacısına küfreden Lütfü Türkkan, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Seçimi için Kocaeli 1. sıradan aday gösterildi.

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!