AKİT MENÜ

Siyaset

Erkan Baş gerçek soyadı ortaya çıkınca itiraf etti! Meğer soy ismi Josaviç'miş...

TV 100 canlı yayınında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın gerçek soyadının 'Jusoviç' olduğunu söyledi. Destici'ye cevap veren Erkan Baş, soyadının Jusoviç olduğunu itiraf etti.

2023-04-13 00:38:22

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TV 100 canlı yayınında konuştu.

Destici, tek vaadi İslami değerlere savaş açmak olan TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ı eleştirdi.

'Gerçeğin toplumdan gizlenmesini doğru bulmuyorum'

"Adam TİTO artığı." diyen Destici, şu ifadeleri kullandı:

Yani Yugoslavya'da TİTO rejimi vadı. Sovyet rejimi benzeri komünist bir rejimdi. Şimdi buradan geçiyorsun Almanya'ya. Tamamen sol örgütler içinde belli ki Alman istihbaratın kontrolünde. Yetiştiriliyorsun Türkiye'ye gönderiliyorsun. Senin gerçek soyadın ne? Jusoviç. Burada ne kullanıyorsun Baş. TİP'in başkanından bahsediyorum. Türk milletinin karşısına Jusoviç diye çıkabiliyor musun? Gerçeğin toplumdan gizlenmesini doğru bulmuyorum. Gizlemiyor mu? Bunlar Türkiye'ye gönderiliyorlar.

Ortaya çıkınca itiraf etti!

Destici'nin açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi. Erkan Baş, gerçek soyadının Jusoviç olduğunu itiraf etti.

“Gizleniyor” dediği bilgilere ise herkes kolaylıkla ulaşabilir. İlk görselde adıma açılmış Wikipedi sayfasını, ikincisinde ise kaleme aldığım Yaşamak İçin Sosyalizm kitabındaki satırları okuyabilirsiniz. Irkçılık komploculuktur, ırkçılık sahtekarlıktır. Bu da basit bir örneğidir.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası