AKİT MENÜ

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Halk TV'deki çirkin propagandaya sert tepki: Bunlar Türk evladı olamaz

Altay Tankı'nın TSK'ya teslim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TCG Anadolu için ortaya atılan skandal sözlere sert çıktı.

2023-04-23 20:42:01

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, Yeni Altay Tankının testleri için TSK'ya Teslimi Töreni'nde TCG Anadolu için atılan iftiralara tepki gösterdi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Savunma sanayinin hem milletimizin güvenliğine hem de istihdama daha da katkı yapacağına inanıyorum. Kıymetli arkadaşlar, hatırlarsanız geçmişte birileri İHA ve SİHA'ları 'maket uçak' olarak tabir ediyordu. Bugünde TCG Anadolu için iki bombalık ömrü var diyorlar. Bunlar bu ülkenin evladı olmaz. Bu hazımsızlık Türkiye'de siyaset yapanların her yerine girmiş. Karadeniz Gazı'nın Rus gazı zannedenler bile oldu. Siz yaptınız de niye yaptınız mı dedik. Togg'u hala ülkemizde üretilmiyor diyenleri saymıyorum. Yeni Altay Tankı konusunda çeşitli iftiralar atılması kuvvetle muhtemeldir. Hiçbir zaman yapamayacakları projeleri kötüleyeceklerdir. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçemeyecekler. Eli kanlı terör örgütlerini bu ülkenin başına tekrar bela edemeyecekler. Çok daha önemli projeler ile onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz.

TCG Anadolu için "İki bombalık ömrü var" ifadeleri

CHP'nin kanalı Halk TV'de TCG Anadolu için “yukarıdan iki bomba ile…” diyerek batırılır iması yapılmıştı.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı