AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Canan Karatay önerdi: Et pişirirken tencereye 1 kaşık ekleyin...

Canan Karatay et pişirirken mutlaka kuyruk yağıyla pişirilmesini öneriyor. Peki kuyruk yağının faydaları nelerdir?

Canan Karatay et pişirirken mutlaka kuyruk yağıyla pişirilmesini öneriyor. Peki kuyruk yağının faydaları nelerdir?

Uzun yaşam sırlarına yönelik açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, “Kuyruk yağı yenirse ömrünüz uzun olur” dedi. Canan Karatay'ın açıklamasından sonra herkes kuyruk yağının faydalarını araştırmaya başladı.

Pişirdiğiniz etin lezzetli olması için mutlaka 1 kaşık kuyruk yağı ekleyin. Bu sayede pişireceğiniz et çok daha lezzetli olacaktır.

Kuyruk yağının faydaları nelerdir?

Habertürk'te yer alan bir içerikte; Kuyruk yağının faydaları sıralandı.

Kuyruk yağı sağlıklı bir yağ olduğu için kalp ve damar sağlığına iyi gelir. Ancak aşırı tüketiminden kaçınılmalıdır.

İçeriğindeki omega – 3 yağ asitleri ile sağlık için sayısız faydayı barındırır.

Kolesterolü dengelemeye yardımcı olur.

Yorumlara Git

Trump’tan dünyayı sarsacak "Grönland" hamlesi

Dini vakıfları hedef alıp seküler vakıflara ses etmeyen CHP’li Öztürkmen’e sert cevaplar!

Cumhurbaşkanlığı sarayında hırsızlık skandalı!

Helal olsun! O şehirde okullara yılbaşı yasağı talimatı

23 Aralık 2025: Günün Âyet ve Hadisi