AKİT MENÜ

Gündem

Gökçek, Enginyurt'u kendi sözleriyle vurdu: Ekrem İmamoğlu projedir

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Demokrat Parti'nin CHP listelerinden aday olarak gösterdiği Cemal Enginyurt'u kendi sözleriyle avladı. Enginyurt söz konusu açıklamada CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için "Ekrem İmamoğlu tiyatrosu, 17 yıldır bu iktidardan intikam almak isteyenlerin projesidir." ifadelerini kullanıyor.

2023-04-26 15:28:08

This browser does not support the video element.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

Türkiye 14 Mayıs'ta tarihi seçime gidiyor.

Bebek katili PKK'nın siyasi kolu HDP'nin güdümüne giren CHP, Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt'u listesinden aday gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Enginyurt'u CHP'nin cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak öne sürdüğü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na söylediği sözler üzerinden avladı.

Gökçek'in "Tombilik sen neler anlatıyorsun öyle. Bu durumda sen yabancılara uşaklık yaptığını resmen itiraf ediyorsun" ifadelerini kullandığı paylaşımda Enginyurt İmamoğlu için şunları söylüyor:

"İmamoğlu iktidardan intikam almak isteyenlerin projesidir"

"Ekrem İmamoğlu bir projenin Türkiye'deki parçasıdır. Bu proje de HDP desteklidir. Güneydoğu'da özerk bir yapı kurulması için söz verilmiştir. Pazarlık yapılmıştır, Ekrem İmamoğlu da bu pazarlığın içerisindedir. O sebeple bunlara şirin görünmekten öteye gidemez. Gitmesi mümkün değil. Ekrem İmamoğlu, Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyecek. Seher romanını da satacak. Hanımını Demirtaş'ın tiyatrolarına gönderecek. Ekrem İmamoğlu 'biji Apo' diye bağıracak. 'Biji PKK' diye bağıracak. Çünkü Ekrem İmamoğlu kafa olarak farklı değil ki... 

Herkese iltifat ediyor. Papazı görüyor haç çıkarıyor. Hahamı görüyor sinagogta çan çalıyor. İmamı görüyor Eyüpsultan'da sabah kahvaltısına katılıyor. Bunlar için bir ölçü, omurga yok ki. 

Ekrem İmamoğlu tiyatrosu; İngiliz, Alman ekolünün, Batı ekolünün Türkiye'yi yeniden ele geçirmek isteyişinin 17 yıldır bu iktidardan intikam almak isteyenlerin projesidir."

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı