AKİT MENÜ

Teknoloji

1 milyona dayandı! Emin Çapa'ya TEKNOFEST tokadı

Halk TV yorumcusu Emin Çapa'nın "Bize ne faydası var ki?" diyerek hedef aldığı Teknofest'i ziyaret edenlerin sayısı 3 günde 1 milyona yaklaştı.

2023-04-30 15:41:11

This browser does not support the video element.

CHP'nin yarı resmi yayın organı Halk TV'de Emin Çapa, TEKNOFEST'i, "Bu TEKNOFEST'i ne zannediyorsunuz? Bize ne faydası var? Panayır." sözleri ile gözü dönmüşçesine hedef aldı.

Havacılık, uzay ve teknoloji festivalini kahvehane ağzıyla hedef alan Emin Çapa, "Orada bir şeyler var, insanlar gidiyor bakıyorlar. 'Ay ne kadar güzel, ay çok güzel şeyler yapıyoruz.' Tabii ki yapacağız. Ama TEKNOFEST ile teknoloji ve bilimde ilerleyeceğiz gibi bir mavalı bize okutamazsınız. O bir panayır. Topluyorsunuz binlerce insanı oraya buraya bakıyor." ifadelerini kullandı.

Emin Çapa'ya tokat! Ziyaretçi sayısı 1 milyona yaklaştı

TEKNOFEST, dördüncü gününde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam ediyor.

27 Nisan-1 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen etkinliği ilk gününde 25 bin 437, ikinci gününde 300 bin, üçüncü gününde ise 600 bin kişi ziyaret etti. 5 gün sürecek etkinlik ilk 3 gününde toplam 925 bin 437 ziyaretçiyi ağırladı.

Etkinlik; toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı, Türkiye'nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenleniyor.

Yorumlara Git

Türkiye'ye verilmeyen F-35 ve Eurofighter'lar o ülkeye gönderilecek

Starlink uyduları dronları tespit etti! Hayalet uçakları da tespit edebilecek mi?

Hamas'tan HÜDAPAR'a dikkat çeken mektup

Pötibör bisküvinin doğum gününe kutlama!

NATO’dan Avrupa’ya kritik uyarı! “Türkiye olmadan olmaz”