AKİT MENÜ

Gündem

Bunlar bu silahları nasıl buluyor? Asker eğlencesinde terör estirdi

Aksaray’da asker eğlencesinde havaya tüfekle ateş açan şahıs jandarma ekipleri tarafından 2 tüfek ve fişeklere birlikte yakalandı. "Bunlar bu silahları nasıl buluyor?" sözleriyle tepkisini dile getiren vatandaşlar; insanların hayatını tehdit eden magandalar için en ağır cezaların verilmesini istiyor.

Edinilen bilgiye göre, bir asker eğlencesinde havaya ateş açıldığı ihbarını alan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri eğlencenin yapıldığı bölgede bir süre dinleme yaptı. Yapılan dinlemenin ardından tüfek seslerini duyan jandarma ekipleri hemen olaya müdahale ederek havaya ateş açan bir şahsı tüfekle birlikte yakaladı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelinin aracında da arama yapan jandarma ekipleri, 2 adet tüfek ve 32 adet fişek ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alınırken ruhsatsız olduğu belirlenen tüfeklere ve fişeklere el konuldu. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan, asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde silahla ateş etme olaylarının önlenmesine yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"Bunlar bu silahları nasıl buluyor?" sözleriyle tepkisini dile getiren vatandaşlar; insanların hayatını tehdit eden magandalar için en ağır cezaların verilmesini istiyor.

Yorumlara Git

Narin tartışması Müge Anlı'yı çıldırttı: Tek tek isim veririm altından kalkamazsınız

Başkan Erdoğan ve Özgür Özel ABD'ye gidiyor

Lübnan'daki siber saldırı sonrası akıllara geldi: Türkiye'yi kim koruyor? Anlık 17 milyon...

Devlet Bahçeli'den yeni anayasa açıklaması: Bizim için yok hükmünde!

Emekli maaşında yüzde 86 zam ayrıntısı! Az vakit kaldı, başvurmayan kafasını duvarlara vuracak