AKİT MENÜ

Medya

Senin o bıyıkların dökülsün e mi! Komünist yazardan skandal "Bayraktar" çıkışı

Terör örgütlerinin kuyruğuna takılıp "anti emperyalistçilik" oynayan Birgün gazetesi yazarı Berkant Gültekin, Togg, TCG Anadolu ve Bayraktar gibi yerli ve milli projelere kirli dilini uzattı.

Terör örgütlerinin kuyruğuna takılıp "anti emperyalistçilik" oynayan Birgün gazetesi yazarı Berkant Gültekin, Togg, TCG Anadolu ve Bayraktar gibi yerli ve milli projelere kirli dilini uzattı. AK Parti iktidarına yönelik "Yönetiminizin 20. yılında prototip arabaları sokaklarda gezdirmekle, iki-üç gemiyi yüzdürmekle, dron uçurmak ya da “Eyy Amerika” diye bağırıp çağırmakla anti-emperyalist olamıyorsunuz" ifadelerini kullanan Gültekin, pespaye yazısında özetle şu herzeleri yumurtladı:

"Geçmiş ayan beyan ortadayken Erdoğan ve ekibi şimdi kendi iktidarlarına “bağımsızlıkçılık” gömleği dikmeye çalışıyor. Emperyalizmin güncel ihtiyaçları Erdoğan’a yeşil ışık yakmıyor diye AKP iktidarının “anti-emperyalist” olarak nitelendirilebileceğini sanıyorlar.

Bağımsızlık mücadelesi, ideolojik bir duruş ve tarihsel bir perspektif gerektirir. Yönetiminizin 20. yılında prototip arabaları sokaklarda gezdirmekle, iki-üç gemiyi yüzdürmekle, dron uçurmak ya da “Eyy Amerika” diye bağırıp çağırmakla anti-emperyalist olamıyorsunuz."

 

Yorumlara Git

Kılıçdaroğlu inkar etti, Ümit Özdağ o belgeleri paylaştı!

Beyaz Saray açıkladı! ABD’nin Lübnan saldırılarında parmağı var mı?

Felaketin yaşandığı Polonya’da Bayraktar SİHA’lara kritik görev

Elon Musk’ın X’i Brezilya’da erişim engelini kısmi olarak deldi

Elektrikli otobüs için çığır açan batarya teknolojisi!