AKİT MENÜ

Siyaset

Sosyal medyada sizin için seçtiklerimiz! İşte 6'lı masa işte LGBT sevdası...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve CHP'li iBB Başkanı, Meral Akşener'in 6'lı masaya cumhurbaşkanı yardımcısı adayı diye pazarladığı Ekrem İmamoğlu'nun eşcinsel sapkınlığa ilişkin sözleri sosyal medyada gündem oldu.

2023-05-06 18:51:13

This browser does not support the video element.

6'lı masa bileşenlerinin LGBT sapkınlığına ilişkin sözleri seçime 8 gün kala sosyal medyada yine gündem oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sessiz kalmayı tercih ettiği LGBT vaatlerine ilişkin diğer Millet İttifakı bileşenlerinin açık mesajlarında, sapkınlığın Türkiye'de meşrulaştırılması hedefleniyor.

HDP ve TİP'in seçim beyannamelerinde açıkça yer alan eşcinsel sapkınlık vaatleri Türk toplumu tarafından eleştirilirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve CHP'li iBB Başkanı, Meral Akşener'in 6'lı masaya cumhurbaşkanı yardımcısı adayı diye pazarladığı Ekrem İmamoğlu'nun sapkınlığa ilişkin sözleri yeniden gündem oldu.

Katıldığı bir programda, "LGBT aile yapısını bozuyor mu?" sorusuna cevap veren Kılıçdaroğlu, "Hayır efendim, alakası yok. Niye aile yapımızı bozsun." karşılığıyla sapkınlığa desteğini açıkça ifade ediyor.

Babacan ve İmamoğlu'nun yine gündem olan LGBT açıklamaları ise şöyle:

Ali Babacan: Her bir vatandaşımızın hayat tarzını olduğu gibi kabul ediyoruz. Devletin hayat tarzına müdahalesine kesinlikle karşıyız.

Ekrem İmamoğlu: Eşcinsel vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini korumakla ilgili de sorumluluğumuz var.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası