AKİT MENÜ

Teknoloji

WhatsApp’ta görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Android ve iOS platformunda geçerli olan Booyah uygulaması ile WhatsApp‘ta görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi:

WhatsApp uygulaması akıllı telefon dünyasının olmazsa olmazlarından biri. Neredeyse her hafta bir güncelleme geliyor ancak yine de bir takım eksikler yok değil. Özellikle geçtiğimiz günlerde sunulan PC ve Mac platformları ile uyumlu uygulama oldukça büyük ses getirdi. Hiç şüphesiz en çok beklenen özellik ise görüntülü konuşma desteği.

Gelen bilgilere göre WhatsApp‘ın beta sürümünde görüntülü konuşma düğmesi görülebiliyor. Böylece herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan tüm arkadaş listesi ile görüntülü konuşma yapılabiliyor. Fakat beta sürümü kullanmayanlar için alternatif çözümler de yok değil. Android ve iOS platformunda geçerli olan Booyah uygulaması ile WhatsApp‘ta görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Tek dezavantaj uygulamanın her iki tarafta da bulunma zorunluluğu. Arkadaşlarınız da bu uygulamaya geçince WhatsApp‘tan görüntülü konuşmaya hazırsınız demektir.

WHATSAPP İÇİN GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA İNDİR

Uygulamayı Android için buradan, iOS için de buradan edinebilirsiniz. Uygulamanın son sürümünün özellikleri arasında ekrana çift dokunuşla ön / arka kamera geçişi, görüntülü konuşma sırasında GIF animasyon gönderimi, görüşme sonlandığında istatistik gösterme, son görüşmeye otomatik bağlanma ve Telegram desteği bulunuyor. Uygulamanın kurulumu ve kullanımına bakacak olursak;

Uygulama kurulur kurulmaz ilk etapta sohbetinize arkadaş eklemenizi istiyor. Bunun için iki farklı davet yolu var. Elbette bizler WhatsApp üzerinden arkadaşlarımızı davet edeceğiz.

WhatsApp‘ı olmayan arkadaşlarla da görüntülü konuşma yapabilme şansı var. Bir kısa mesaj ile programın indirme bağlantısını arkadaşımıza iletip görüntülü konuşma yapmaya başlayabiliriz.

Arkadaşlarımız, oluşturduğumuz sohbete katıldığında size bilgi veriliyor. Ekranı kapatarak da katılmalarını bekleyebilirsiniz.

Halihazırda WhatsApp kullanan ancak Booyah’a sahip olmayan arkadaşlarınız için de küçük bir indirme bağlantısı gönderebilirsiniz. Bağlantıyı paylaştığınız herkes sohbetinize dahil olabilir.

 

(Akıllı Telefon)

Yorumlara Git

Mourinho yolcu sanki! Bir ilk yaşandı: Tarih vererek duyurdular… Asla göz ardı edilmemeli!

İsmail Nacar’dan uyarı! Bektaşiler emperyalist tuzağa gelmemeli

Gazze’deki zulmü durduracak hiçbir etkili adım atılmadı!

İzmir felaketi yaşıyor! Şimdi de çöp dağları oluşmaya başladı!

CHP'nin kalesini fareler bastı! Rezil görünler