AKİT MENÜ

Gündem

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni isim

Adana'daki görkemli mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bebek katili PKK'nın da destek verdiği Zillet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni isim koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'da 80 bin vatandaşa seslendi.

Görkemli mitingde, bebek katili PKK ve siyasi uzantısı HDP'nin de destek verdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ayar üzerine ayar veren Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullandı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yeni isim de koydu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri:

Karşımızdaki tablo bu. 15 Temmuz'da FETÖ'cüler beni ve ailemi öldürmeye geldiler. Havalimanına indiğimde on binler Atatürk Havalimanı'ndaydı. Bay bay Kemal 1.5 saat önce oraya gelmiş, 'haberim olsa beklerdim' diyor. Sen oradan belediye başkanının evine gittin. Baktın ki, Erdoğan ve ailesi nasıl öldürülecek. Kahve yudumluyordun. Sen ne biçim insansın. Sen ne kadar yalan konuşursan bil ki milletim o kadar doğru konuşuyor. Bunlar da teröre mavi boncuk dağıtma var. 14 Mayıs'ta hepsi siyaset arşivinin tozlu raflarında yerini alacak. Bay Kemal'di sonra Bay bay Kemal oldu, seçimden sonra Vay vay Kemal olarak siyasi hayatına veda edecek.

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!

FETÖ’cüler siyonistleri taklit etmiş