AKİT MENÜ

Gündem

Melih Gökçek'ten Fatih Portakal'a Karadeniz gazı kapağı!

FOX artığı Fatih Portakal, Karadeniz'de bulunan doğal gazın 'ithal' olduğu yalanını ortaya attı. Melih Gökçek ise Portakal'a anladığı dilden cevap verdi.

2023-05-10 00:46:09

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalırken, FOX TV artığı Fatih Portakal da sosyal medya hesabından iktidarı hedef alan paylaşımlarını devam ettiriyor. Portakal son olarak, Türkiye için büyük bir gurur olan Karadeniz gazı ile ilgili manipülasyona imza attı.

FOX artığı, 710 milyar metreküpe ulaşan Karadeniz'deki doğal gazın ithal olduğu yalanını ortaya atıp vatandaşları buna inandırmaya çalıştı. Portakal mesajında, "Karadeniz’de bulunduğu söylenen doğal gaz meğer ithalmiş. Ne düşünüyorsunuz?" ifadelerini kulandı.

'İthal olan bir malımız var...'

Portakal'ın algı oyununa ise en güzel cevap eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek Portakal'ın paylaşımını alıntılayarak "FATİH KESİNLİKLE İTHAL OLAN BİR MALIMIZ VAR, ODA SENSİN…" dedi.

Konutlarda doğal gaz ücretsiz olacak

Karadeniz'de doğal gaz müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aylık mutfak ve sıcak su tüketimini karşılayacak bedava doğal gazınız hayırlı olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan açıklamasının devamında bir başka müjde daha duyurarak, “Şimdi de Karadeniz gazının sevincini, mutluluğunu, coşkusunu 85 milyon doya doya yaşayabilelim diye ikinci müjdemizi açıklıyorum. Bir ay boyunca Türkiye’nin tamamındaki konutların doğal gaz tüketiminden ücret almayacağız. Yani mutfağın ve sıcak suyun yanı sıra ısınma dâhil doğal gaz tüketiminin tamamını bir ay süreyle ücretsiz yapıyoruz. Bu müjdemizin de milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah’ın izniyle halen sürmekte olan ve yeni başlatacağımız çalışmalarla milletimizin karşısına daha pek çok müjdeyle çıkacağız.” demişti.

 

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!