AKİT MENÜ

Gündem

İnce'nin kararı sonrası akıllara Kılıçdaroğlu geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı aldı. Akıllara kasetle Deniz Baykal'ın koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Her defasında demokrasiden dem vuran Kılıçdaroğlu'nun kaset komplolarıyla yoluna devam etmesi dikkat çekti.

 yeniakit.com.tr 

14 Mayıs seçimlerine artık saatler kaldı.

Dünyanın da yakından takip ettiği seçimler öncesi PKK'nın destek verdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oylarını böldüğü iddia edilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kurulan kaset komplosunun ardından cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi.

Parti genel merkezinde açıklama yapan İnce cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini şu ifadelerle duyurdu:

"Pazar günü sandığa gideceğiz. Memleket Partisi, Türkiye'nin geleceği için önemlidir. Mutlaka o Meclis'te olmalıdır. HDP var, CHP listelerindeki 77 Saadetli, DEVA'lı, Gelecek'li var, bir de AKP var. Atatürkçüler azınlıkta olacak Meclis'te. Atatürkçülerin o Meclis'te olması lazım. Kim saldırırsa saldırsın, istedikleri kadar montaj kaset yapsınlar, Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum.

'Saray'dan para aldı, çekilemez' diyenlere, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum: Benim bu kumpaslardan, montajlardan, bu sahte dekontlardan, olmayan jiplerden korktuğum yok. 45 gündür buna direniyorum zaten. En son geldikleri nokta, 'O çekilemez, parayı geri veremez' diyenler var. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Bahaneleri kalmasın, seçimin kaybettiklerinde bütün suçu bize atacaklar."

Kasetlerin yaradığı tek isim: Kemal Kılıçdaroğlu

Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı sonrası akıllara kasetle Deniz Baykal'ın koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu geldi.

Her defasında demokrasiden dem vuran Kılıçdaroğlu'nun kaset komplolarıyla yoluna devam etmesi dikkat çekti.

 

Yorumlara Git

İdam sorusu Devlet Bahçeli'yi çileden çıkarttı: Böyle sapık ve yanlış sorularla...

Rusya'dan beklenmedik hamle! Rus basınından flaş iddia: Türk bankaları Rusya’dan çekiliyor!

Mansur Yavaş’tan muhalefete bomba çıkış! CHP’den ayrılacak mı?

Yavuz Ağıralioğlu’nun ekibinden şaşırtan ziyaret! Patrik Barthelomeos'a başvuran sözde 'milliyetçi' parti kadrosu

Bayraktar TB2 SİHA'lara karşı ABD'den İHA almışlardı! İHA denize düştü, siparişleri iptal edebilirler