AKİT MENÜ

Gündem

CHP'nin mumu yatsıya kadar bile yanmadı! Yandaş Nevşin'den bomba itiraflar

Cumhur İttifakı’nın resmi olmayan sonuçlara göre çoğunluğu elde etmesi, muhalif isimleri hayat kırıklığına uğrattı. Yandaş gazeteci Nevşin Mengü, muhalefetin seçim sürecini çok kötü yönettiğini belirterek, "Şunu da söylemem lazım Anadolu Ajansı eline veri geçtikçe iletti. Veri saklamadı" dedi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakı'na umut bağlayan isimler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Seçim günü FOX TV'de Selçuk Tepeli ile tartışmasıyla gündem olan gazeteci Nevşin Mengü, kendi sosyal medya hesabından seçimler hakkında açıklamalarda bulundu.

'Anadolu Ajansı veri saklamadı'

Mengü, şu ifadeleri kullandı:

"Kanalda durumu anlatmaya çalıştım ama kızdılar bana. Muhalefet veri sayımı konusunda kendisini anlatamadı. Anadolu Ajansı AK Parti tarafından bilgi alıyor durumu olmasın diye her sandık başına bir veya iki kişi görevlendirdi. Aynı sandık başlarına CHP'liler de görevlendirildi. ANKA, CHP'den alıyor sonuçları ama herkesin elinde aynı tutanaklar var. YSK'ya verilerin geç düşmesi normal. Şunu da söylemem lazım Anadolu Ajansı eline veri geçtikçe iletti. Veri saklamadı."

 

 

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş