AKİT MENÜ

Gündem

CHP beslemesinden depremzedelere hakaret üstüne hakaret

Deprem bölgesinde sandıklardan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci çıkması CHP beslemesi Öncel Öziçer'in ayarını bozdu. Depremzedelere yönelik skandal sözler kullandı.

CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in beslediği fondaş gazete olan İzgazete'de, 'Gazeteci' sıfatı altında depremzede vatandaşlarımızın iradesine hakaret eden Öncel Öziçer insanlığa yakışmayan sözler sarf etti. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, paylaşıma tepki gösterdi.

Öncel Öziçer'in açıklaması şöyle:

Gelen sonuçlar değil deprem bölgesinin oyları çok kanıma dokunuyor! Yıkıldınız 3 gün yapayalnız kaldınız. Size biz koştuk. Size ulaşamayanlara biz hesap sorduk. Çok gözyaşı döktük. Abi inanmıyorum biz bu insanlar için gece gündüz ağladık saçımızı başımızı yolduk onlar için mücadele etti cebimizdeki üç kuruşla onlara koştuk. Lan siz ne gerizakalı ne nankör insanlarsınız lan! Başınızı soktuğunuz çadırları bunlar bize parayla sattı tüh Allah belanızı versin be!!! Siz ne cahil ve eğitimsiz ne de aptalsınız siz saf kötüsünüz ama yine de biz kazanacağız ulan! Bu da size dert olsun! Şimdi de bizim g... yalarsınız...

 

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı