AKİT MENÜ

Siyaset

HDP'nin heykel vaadine ses etmeyen midesizler, konu HÜDA PAR olunca kılı kırk yarıyor!

Kandil'de PKK'lı teröristlerle fotoğrafı olmayanın vekil yapılmadığı, 'Apoya özgürlük' ve 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' gibi vaatlerin 'sıradan' olduğu HDP'ye, oldukça demokratik yaklaşan siyasetçi, aydın, gazeteci ve seçmen sınıfı konu HÜDA PAR olunca oldukça hassas ve kılı kırk yarar bir pozisyona geçiyor. Haliyle bu nasıl bir midesizliktir sorusu da akıllara geliyor....

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kalmasına ilişkin, "Cumhurbaşkanı'mızı ikinci turda da olsa yeniden başkan yaptıracağız ve 'tam bağımsız Türkiye' hedefine daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz" ifadesini kullandı. HDP PKK ilişkilerini görmezden gelen sözde aydın kitle ise utanmadan sıkılmadan HÜDA PAR'a yüklenmeye devam ediyor. Ve halk bu durum için 'bu ansıl bir karaktersizliktir' sorusunu yöneltiyor.

Bizim bayrakla problemimiz yok

Yapıcıoğlu, "Millet İttifakı kazanırsa cumhurbaşkanı yardımcısı olacak birisi diyor ki 'PKK ne ise HÜDA PAR odur'. Bir tarafta bir siyasi parti, öbür tarafta eli kanlı, kırk yıldır terör estiren, herkesi öldürmeyi kendisinde bir hak olarak gören terör örgütünü alıyor ve terazinin iki ayrı kefesine koyuyor. Milletimiz görüyor tabi bu ahlaksızlıkları. Bu bahsettiğimiz güruhun söyledikleri HÜDA PAR'a da AK Parti'ye de hiçbir şey kaybettirmedi." ifadelerini kullandı. Türk bayrağı hakkında yaşanan provokasyonlara ilişkin konuşan Yapıcıoğlu, "Bizim bayrakla bir problemimiz yok" dedi.
Kaynak: Yeni Akit

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

"Türk Escobar" lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü

Bi’ bitmediler! Başörtülü kadına çirkin muamele

Mutlu Akü 200 milyon dolara o ülkeye satıldı

Türkiye’yi sallayan iddia! “Torbacınızı belediyede işe aldığınız doğru mu Lal hanım?”