AKİT MENÜ

Gündem

Depremzedelere skandal hakaret ve tehdit: Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz

TikTok fenomeni Ayşegül Didem Doğan isimli şahıs, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen depremzedelere hakaret etti. Sözde fenomen Doğan, "Siz vatanı sattınız. Türk halkı sizin için bir şey yapmaz bundan sonra. 'Nereye oy verdin?' diye sorar. Ben bir CHP'li olarak Amerika'da gezerken karşıma bir AKP'li olarak çıkıp yardım istemeyin. Maymun gözünü açtı. Bundan sonra siz benim için yoksunuz. Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz. Kazanırsak affederiz. Kazanmazsak sonsuza kadar böyle" şeklinde skandal tehditlerde bulundu.

This browser does not support the video element.

Almanya'da dönercilik yapan bir vicdansız, seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen depremzedelere küfür etmişti. Sözde fenomen Ayşegül Didem Doğan da depremzedelere hakaret etti.

"Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz"

Milli iradeyi hedef alan 'sözde fenomen', çektiği videoda şu tepki çeken sözleri sarf etti:

"Türkiye için hayırlı biri değil. Sizi de uçuruma doğru götürüyor. Biz basar gideriz. Biz hayatımızı kurtarırız. Ama siz bundan sonra 'Deprem oldu açız bizim için para toplayın…' Al… Türk halkı sizin için bir şey yapmaz bundan sonra. 'Nereye oy verdin?' diye sorar. Giysi kıyafet para ne gerekiyorsa gönderdik. Maymun gözünü açtı. Bundan sonra siz benim için yoksunuz. Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz. Çoluğum çocuğum işim aşım umurumda bile değil! Siz vatanı sattınız. Bir inat uğruna. Artık indirilmesi gereken bir adama inat olsun diye bu vatanı satıp oy verdiniz. Biz size terbiyemizden dolayı vatan haini demiyoruz. Asıl vatan hainlerinin kim olduğunu biliyoruz biz. Biz seçime bakıyoruz seçime biz laf adamı değiliz neticeye bakıyoruz garibanlar. İster yazın ister çizin k……. yırtın, gülün. Bunlar bir şey ifade etmiyor."

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…