AKİT MENÜ

Medya

Seçim hezimetini kabullenemeyince iyice çirkinleştiler! Oyuncu Zeynep Beşerler'den tesettürlü kadına aşağılık sözler

Seçim sonucunu beğenmeyerek, vatandaşlara hakaret edip millet iradesine saygısızlık yapan oyuncu Zeynep Beşerler kendisine yorum yapan tesettürlü bir kadına verdiği cevapla tepkileri üzerine çekti.

2023-05-16 21:24:25

 yeniakit.com.tr 

Türkiye 14 Mayıs'ta 13. cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için muhalefetle topyekün birleşen CHP her seçimde olduğu gibi yine hezimete uğratıldı.

AK Parti'nin seçimlerdeki başarısının ardından muhalif isimler ve fondaş medya, çirkin yüzlerini ifşa etti. Sözcü, seçim sonuçlarının ardından çıkardığı manşette depremzedelere hakaret ederken birçok CHP'li ünlü isim de vatandaşa hakaret ederek hıncını almaya çalıştı. Bunlardan biri de Arka Sokaklar oyuncusu Zeynep Beşerler oldu.

CHP hezimete uğrayınca vatandaşa hakaret etti

Tarikat ve cemaatleri kapatma, eşcinsel sapkınlığın yolunu açma, Kur'an kurslarına zincir vurma, imam hatip okullarını kapatma. özerklik gibi seçim vaatleri olan CHP'nin halkın tokadını yemesinin ardından "Bu ülke için bu kadar gerizekalı çok fazla... Yazık..." paylaşımını yapan Beşerler, kendisine yorum yapan tesettürlü kadına verdiği cevapla tepki çekti.

Kılıçdaroğlu'na desteğini gizlemeyen Beşerler, Elif isimli kullanıcının 'Bir kez daha gömüldünüz bee yürüyen kibirler!' ifadesine şu yanıtı verdi.

"Bosverin Elif hanim biz gömulelim gerekirse yerterki siz bir adamın 4.karısı olmayin ya da kocanizın gözünde kadin olarak sığırdan fazla degeriniz olsun"


Seküler sapkınlığın fitilini ateşleyen laikçi yaşam tarzıyla kıyafet değiştirir gibi bir erkekten başka bir erkeğe geçmesiyle, magazin medyasında gayrimeşru ilişkileri çarşaf çarşaf sergilenen Zeynep Beşerler'in tesettürlü bir kadına 'kadın-erkek' ilişkileriyle ilgili akıl vermeye çalışması dalga konusu olurken; CHP zihniyetinin İslam'a bakış açısını da yeniden gözler önüne serdi.

Soruşturma başlatılmıştı

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arka Sokaklar oyuncusu Zeynep Beşerler hakkında kamu düzenini ve kamu barışını bozmaya yönelik gerçeğe aykırı bilgileri paylaşmak suçundan soruşturma açıldı.

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı