AKİT MENÜ

Medya

Sözcü yazarından büyük edepsizlik! Bari yaşından başından utan

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, yine milli iradeye olan düşmanlığını gözler önüne serdi.

2023-05-20 14:08:14

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, yine milli iradeye olan düşmanlığını gözler önüne serdi. 

Hem tek bir seçmenin oyunun bile çok önemli olduğunu söyleyen, hem de o seçmenlerin kahir ekseriyetinin oy verdiği Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan’a akıl almaz iftiralar yönelten Turan, "Küskün ya da tembel seçmenlerin sandığa gitmesini sağlamak hayati derecede önemli… İptal edilen 1 milyonu aşkın oya gelince… Bu defa seçmen, ikili oy pusulasında hata yapmadan kolayca oy vereceği için geçersiz oy sayısı çok azalacak.

Tabii ki, yapılan hilelerin, çalınan oyların, kurulan tuzakların da önlenmesi gerekiyor. Bu düzen, milleti işsiz, güvencesiz, yarı aç-yarı tok hale getirdi. Adaletsiz tabloya ‘Kaderimiz buymuş’ diye boyun eğmeye devam edilecek mi, yoksa kötü gidişe ‘Dur’ mu denilecek? Bütün mesele bu! Memleketin tüm geleceğini ‘ortak akla’ değil de, ‘tek kişinin’ verdiği kararlara bırakan acayip sistemin devamı, ülkedeki sıkıntıların ve mutsuzlukların büyümesine sebep olacak" herzelerini yumurtladı.  

 

 

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası