AKİT MENÜ

Sosyal Medya

Sosyal medyada viral olan konuşma! 'Benim tekbirime küfredene oy vermem'

Sokak röportajında tesettürlü bir kadının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve muhalefet için söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. 6'lı masanın yalan makinesi olduğunu belirten kadın, "Ben imanım için yaşıyorum." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Her şeye koşan adam. Adam gibi adam" ifadelerini kullandı.

2023-05-20 23:54:15

This browser does not support the video element.

Türkiye cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci tur için yeniden sandık başına gidecek. Seçimler nedeniyle siyaset gündeminde hareketlilik devam ederken sokakta da vatandaşın nabzı tutuluyor.

Son olarak yapılan bir sokak röportajında tesettürlü bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 6'lı masa için söyledikleri gündem oldu.

Röportajda muhabirin kendisine 'Neden Erdoğan?' sorusuna yanıt veren kadın, "Her şeye koşan adam. Öbürü yalan makinesi gibi elinden bir halt gelmiyor, üretiyor da üretiyor. Yalanın bini bir para. Bir şey yap, bir marifetini görelim de ben de sana oy vereyim." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında AK Parti iktidarından memnun olduğunu belirterek, "Adam gibi adam. Benim tekbir getirdiğime küfür edene ben oy vermem. Ezandan tiksiniyorum diyen kadına oy vermem. Ben imanım için yaşıyorum." dedi.

Yorumlara Git

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil

Dünyanın ilk ekmeği THY’nin New York seferinde

Türkiye'ye verilmeyen F-35 ve Eurofighter'lar o ülkeye gönderilecek

Starlink uyduları dronları tespit etti! Hayalet uçakları da tespit edebilecek mi?

Hamas'tan HÜDAPAR'a dikkat çeken mektup