AKİT MENÜ

Gündem

Şahan Gökbakar ve Tanju Özcan’dan büyük edepsizlik! Oy kullanan bir Suriyeliye ağır küfür ettiler

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek dertleri Başkan Erdoğan’ı indirmek olan muhalif tayfa yurt dışında oy kullanan Suriyeli bir vatandaşa akla gelmeyecek küfürler etti. CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, oy kullanan vatandaş için p…venk, yav..k ifadelerini kullanırken Şahan Gökbakar da Özcan'ın twitini dalga geçerek paylaştı.

2023-05-21 13:26:52

This browser does not support the video element.

Faşist Belediye Başkanı Tanju Özcan ve lağım mahallesi bayrak sallayıcı Recep İvedik Şahan, demokrasiye adeta meydan okudular. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gönderemeyeceklerini anlayan Irkçı faşist tayfa, hırslarını oy kullanan gurbetçilerden çıkarmaya başladılar.

Cumhurbaşkanlığı’nda 2. tur oy için sandık başına giden gurbetçi vatandaşlar akın akın sandıklara koştu. Dünyanın her yerinden oy kullanmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları rekor katılımla yurt dışı sandıklarına akın etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Recek İvedik Şahan resmen küfürle dalga geçti

Yurt dışında oy kullanmaya gelen Suriyeli bir vatandaşın, A Haber röportajını paylaşan Tanju Özcan, "Bu arap pezevenk benim ülkemin yönetimine karar veriyor. Bu yavşağa vatandaşlık verene yazıklar olsun. Türkçe bile yok, oy kullanmış… Hayırlı olmasın inşallah. A Haber’de kına yaksın.” sözleri ile nefretini kustu.

Bu paylaşımı gören Şahan Gökbakar ise aynı twiti alıntılayarak, “Şükraaaan şükraaaan ya habiibiiiiii.. Yallaaaaah sandık-ül demokrasiyyyaaaaah Türkiyyaaaaah Milli VE muhafazakâr KARDESIM Kendi topraklarında geleceğini Arapların belirlemesini nasıl kabul ediyorsun?” sözleri ile paylaştı.

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş