AKİT MENÜ

Ekonomi

Çilek, Güney Afrika Durban’da “İlk” Mağazasını Açtı

Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, konsept mağazacılık anlayışıyla yurtdışındaki büyümesine devam ediyor. Tescilli tasarımlarını tüm dünya çocukları ile buluşturan Çilek, Güney Afrika’nın Durban şehrinde ilk mağazasını açtı.

Tasarlayıp, ürettiği birbirinden şık ve eğlenceli bebek, çocuk ve genç mobilyaları ile tüm dünyada 3 milyondan fazla eve giren Çilek,bu kez Güney Afrika Durban’da ilk satış noktasını açtı.

Dünyadaki mağazalaşmasına Afrika’nın en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Durban Vause Road Overport’ta açtığı satış noktasıyla devam eden Çilek, özgün oda takımları ve birbirinden eğlenceli aksesuarlardan oluşantüm Çilek ürünlerini Güney Afrikalı çocuklarla buluşturuyor.

Johannesburg ve Capetown’da Mağaza Açacak

Tüm dünyada planlı ve istikrarlı bir büyüme stratejisiyle çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek,Güney Afrika’da önemli bir potansiyelin olduğunu belirterek; buradaki fırsatları iyi değerlendirmek istediklerini, bu pazara önem verdiklerini ifade etti. Önümüzdeki dönemde Johennesburg ve Capetown’da da mağaza açmayı planladıklarını belirten Talha Çilek, 2023 yılında tüm dünyada 1.100 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz dedi.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı