AKİT MENÜ

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sinan Oğan açıklaması!

CNN Türk canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile anlaşmalarına ilişkin açıklamada bulundu.

2023-05-25 22:59:28

"Sinan Bey'in bize katılımındaki farklılık herhangi bir pazarlıkla değil. Şu anda adeta Cumhur İttifakı’nın bir elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda. 5.2 oy fazla da olabilir eksik de olabilir. Önemli olan sinerjiyi ortaya çıkarmak." diyen Erdoğan, pazarlığın Kılıçdaroğlu'nun yapısında olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti:

Hiçbir vaadim olmadı. Benim yapımda böyle bir şey söz konusu değildir. Bu Kılıçdaroğlu’nun işi. Pazar gününden sonra devenin kuyruğu kopacak. Bunun hesabını kendi tabanı ona soracak. Burada ortaklar içerisinden de bazı kopuşlar olacak.

Biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Terörle mücadelede bir defa bizim attığımız adımları kendisi de paylaşıyor. Bunun yanında Türklük dünyasında olan münasebetler. Mülteciler konusunda da tabi Suriye’nin kuzeyinde bizim briket evler planımız var. STK’lar vasıtasıyla kuruyoruz Katar’ın verdiği destekle de 1 milyon mülteciyi orada iskan edebilecek. Adımları atıldı. bu projeyi görenin ben gitmeyeceğim demesi mümkün değil.

 

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de