AKİT MENÜ

Siyaset

Seçimi bir kez daha kaybeden Kılıçdaroğlu fena tiye alındı! 'Ben Kemal yine gelemedim'

'Ben Kemal geliyorum' sözüyle kendisini ve peşinden gelen muhalifleri 13. cumhurbaşkanı olmaya inandıran Kılıçdaroğlu, seçimi kaybetmesiyle 'Ben Kemal yine gelemedim' sözleriyle tiye alındı.

2023-05-28 20:42:02

This browser does not support the video element.

Türkiye bugün yeniden sandık başına gitti. An itibariyle sandıkların yüzde 98,22'sinin açıldığı dakikalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 52,12'sini alırken, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 47,88'ini aldı.

Sonuçların ardından AK Partililer sokaklara çıkarak kutlamalara başlarken, Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu CHP Genel Merkezi'nde ise sessizlik hakim.

Milletin iradesinin sandığa yansıdığı seçimde, muhalefetin topyekün birleşerek Erdoğan'a rakip çıkardığı Kılıçdaroğlu'nun bir kez daha hezimete uğraması sosyal medyada dalga konusu oldu.

Sosyal medyadan yayınladığı videolar ile iktidarı hedef alan ve algı operasyonlarına imza atan Kılıçdaroğlu, 'Ben Kemal geliyorum' sözüyle kendisini ve seçmenini 13. cumhurbaşkanı olmaya inandırmaya çalışmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun yeniden kaybetmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları, 'Ben Kemal yine gelemedim' sözü ile Kılıçdaroğlu'nu tiye aldı.

 

 

 

Yorumlara Git

ABD'liler açıkladı: İşte bomba cihazlara böyle yerleştirilmiş!

"Tarih gün geldi çattı" diyen usta isim uyardı: Gram altını olanlar boşuna kaşınmasın, bunu yapsın

Türkiye'deki çağrı cihazları tehlikeli mi? Bakan Uraloğlu net konuştu

Galatasaray derbide yenilsin ama bu transfer gerçekleşmesin! Taraftarı resmen çıldırtacak hamle! Aman aman...

Üç gün önce cami açılışı üç gün sonra rakı açılımı “Arkadaş tam olarak ne yapıyorsun?”