AKİT MENÜ

Medya

Ve Hilal Kaplan bombayı patlattı

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs galibiyetinin sadece bir seçim zaferi olmadığını belirtti.

2023-05-29 13:24:08

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs galibiyetinin sadece bir seçim zaferi olmadığını belirtti.  

"Bu zafer, NATO-ABD-AB ekseninde dönen uydu devlet olduğumuz günlerin tarihin çöplüğüne gömüldüğü, antiemperyalizme karşı tam bağımsızlık savaşımızda yeni bir çağın müjdecisidir" ifadelerini kullanan Kaplan, yazısında özetle şunları kaydetti:

"Millet İttifakı'nda görünen altı ortak, Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu, HDP ile PKK, FETÖ, Ümit Özdağ, 5. kol medyası ve STK'ları ile "Erdoğan gitmeli" manşeti atabilen The Economist gibi küresel mahfiller... Hepsi toplandı geldi ve Erdoğan, topuna karşı kazandı. Bu zafer, Türk Devletleri Teşkilatı ekseninde çok daha güzel gelişmelerin müjdecisidir. Bu zafer, milli savunma, milli teknoloji ve milli enerji mücadelemiz için çok daha güzel gelişmelerin müjdecisidir. Bu zafer, Mavi Vatan mücadelesini bir sonraki adıma taşıyacağımız yeni bir dönemin müjdecisidir. Bu zafer, NATO-ABD-AB ekseninde dönen uydu devlet olduğumuz günlerin tarihin çöplüğüne gömüldüğü, antiemperyalizme karşı tam bağımsızlık savaşımızda yeni bir çağın müjdecisidir. Bu zafer, Türkiye Yüzyılı'nın müjdecisidir. Kutlu olsun. Hayırlı olsun."

İlişkili haber:

İmana gelen semtler

 

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…