AKİT MENÜ

Gündem

İmamoğlu'nun yalancılığı sosyal medyada gündem oldu! Bankamatik başkan ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanmasından bir gün sonra bankamatiklerin çalışmayacağını ve vatandaşların para çekemeyeceğini söyleyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,

2023-05-29 19:10:35

This browser does not support the video element.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanması halinde ekonomi ve bankacılık sisteminde sıkıntılar çıkacağını söylemişti.

Avcılar'da yaptığı konuşmada "Erdoğan gitmezse bankadan para çekemeyeceksiniz" söyleminde bulunan Ekrem İmamoğlu, "Burada esnaflar, iş insanları, tüccarlar var. Bu insanlar büyük bir ekonomik kriz yaşıyor. Bakın burada döviz bürosu var. Bugün bankalar ile döviz büroları arasında ciddi farklar var. Bankalar ve Merkez Bankası artık döviz bürolarından, Tahtakale'den para satın alır hale geldi." ifadelerini kullanmıştı.

Sözlerinin devamında İmamoğlu, "Pazartesi günü, bankalarda milletin parasını çekemediği günler istemiyorsak çok çalışacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na karşı bir kez daha zafer kazanmasının ardından bankacılık sisteminde herhangi bir sorunun olmadığı gözlemlenirken İmamoğlu'nun yalancılığı sosyal medyada gündem oldu.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…