AKİT MENÜ

Siyaset

CHP'ye oy vermeyenler fişlendi! İzmir'de rezalet

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı Hayriye Çelik'in, Kılıçdaroğlu ve CHP'ye oy vermeyenlerin listesini hazırladığı ortaya çıktı. Ahlaksız kadının, "Acıma yok" diye paylaşım yaptığı belirlendi.

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hem milletvekili hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanamadı. 6 Şubat'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen illerde Başkan Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na destek veren depremzedeler, CHP'liler tarafından adeta linç edildi.

Seçim sürecinin bitmesiyle partililer bu kez de belediye çalışanlarını hedef aldı. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZDOĞA personeli ve aynı zamanda Menemen CHP üyesi olan Hayriye Çelik seçimin ardından fişleme itirafında bulundu. Çelik, İzmir Büyükşehir ve CHP'li ilçe belediyelerinde kendisi ve yakınları çalışıp, seçim sürecinde diğer siyasi partiye destek olanları tespit ettiklerini ve liste hazırladıklarını söyledi. "Acıma yok" diyen Çelik, o kişileri işten çıkarıp yerine seçimde gönüllü olarak CHP'ye çalışan partilileri alacaklarını ima etti.

Çelik sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi:

"Babası, annesi, abisi, ablası, kardeşi CHP ilçe belediyelerimizde ya da Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıp başka siyasi partiye koşturanların hepsinin listesini hazırlıyoruz. Acıma yok. Bizim gönüllü arkadaşlarımızın hakkını yedirmeyeceğiz. Onlara yok öyle hem belediyede çalışıp hem hainlik yapmak. Madem bu partiyi sevmiyorsun, belediyesine de tenezzül etme. Git devlet kurumlarında çalış."

Kaynak: Akşam

Yorumlara Git

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap