AKİT MENÜ

Siyaset

TBMM'de çer çöp medyanın uyduruklarını hiç eden görüntü!

Muhalif medyanın yalanlarıyla hedef gösterdiği HÜDA PAR vekilleri TBMM kürsüsünde yemin metinlerini eksiksiz bir şekilde okudu. Kürsüye ilk çıkanlardan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı yemin metnini ilk okuyanlardan oldu.

2023-06-02 17:23:00

This browser does not support the video element.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni için toplandı. Devlet Bahçeli ile başlayan yemin töreni, diğer vekillerin tek tek kürsüye çıkması ile devam ediyor.

Seçime AK Parti listesinden giren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da kürsüye çıkıp yemin metnini okudu.

HÜDA PAR'ı hedef almışlardı

Millet İttifakı'nın HDP ile ortaklığını ve Kandil'den Kılıçdaroğlu'na yapılan desteklerin üzerini örtmek isteyen muhalif medya, seçim sürecinde HÜDA PAR vekillerinin yemin metnini okumayacağı yalanını ortaya atmış, iddia parti kaynakları tarafından reddedilmişti.

Zekeriya Yapıcıoğlu yalanlamıştı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da geçtiğimiz günlerde TBMM'de yapılacak milletvekili yemin töreniyle ilgili, "Milletvekili yeminini elbette okuyacağız. Herhangi bir ekleme veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok, böyle bir şey mümkün de değil. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için buraya geldik, şov yapmaya gelmedik" demişti.

Yorumlara Git

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!

Çeyrek altın uçuşa geçti!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İstifa edene tazminat hakkı

Türkiye'nin büyük gücü TB2 ve KAAN'a övgü! ABD, Birleşik Krallık ve Fransa detayı bomba