AKİT MENÜ

Siyaset

Fatih Erbakan'dan Özlem Zengin açıklaması!

CNN Türk canlı yayınında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Özlem Zengin'in "6284 kırmızı çizgimizdir" sözlerini değerlendirdi.

2023-06-04 16:20:54

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatih Erbakan, CNN Tük canlı yayınında konuştu.

Erbakan, "AK Partili Özlem Zengin'in kadına yönelik şiddet ile ilgili hemen değişmesi yönünde bir girişimde bulunacak mısınız? Özlem Zengin '6284 bizim kırmızı çizgimiz' demişti. Karşılaştınız mı, el sıkıştınız mı? Karşılaştığınızda söylemek istediğiniz bir şey var mı? Yeniden AK Parti'nin Grup Başkanvekili oldu" sorusuna cevap verdi.

Cevabına, "Özlem Hanım'ın orada kastettiği bana kalırsa kadına şiddet konusu için kırmızı çizgi demiştir." ifadesi ile başlayan Erbakan, şöyle devam etti:

6284 haşa bir ayet değil. Avrupa'dan, İsviçre'den ithal edilmiş bir kanun. Bunun eksiğinin gediğinin giderilmesi, yanlışı varsa düzeltilmesi gayet tabii. 'Kadına şiddet kırmızı çizgimizdir' dediğini düşünüyorum. Kadına, doğaya, hayvana, şiddet doğamıza aykırı. Suç unsurlarının yazılması lazım. Ekonomik, psikolojik şiddet nedir, nasıl olur bunun belli olması lazım. Bir de iddia sahibinin iddiasını kanıtlaması lazım. Bunlar varsa cezanın daha ağırlaştırılması gerekiyor.

İlişkili haber:

Fatih Erbakan yemin etti!

Yorumlara Git

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi