AKİT MENÜ

Medya

Fatih Altaylı çok fena coştu! Sakin ol şampiyon

Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yine çok sert eleştiriler yöneltti.

2023-06-07 19:58:19

Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yine çok sert eleştiriler yöneltti.  

Seçimden önce Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıktığı için eleştirildiğini hatırlatan Altaylı, kişisel web sitesi olan fatihaltayli.com.tr’deki yazısında özetle şunları kaydetti:

“Seçim sonuçlarını neredeyse sevinçle kabullenen ve seçimde hem parlamentonun hem de Cumhurbaşkanlığı’nın bir kez daha kaybedilmesinden hiçbir üzüntü duymayan ve hiçbir değişim gereği duymayan CHP’yi ve Dünya Seçim Kaybetme Rekortmeni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirince, iki tür tepki geliyor.

1. grup “Bunları seçimden önce niye söylemedin” diyenler.

2. Grup “Madem Kılıçdaroğlu bu kadar kötü idi, niye Cumhurbaşkanı adayı olarak onu destekledin” diyenler.

Ha tabii bir de “Kılıçdaroğlu ve CHP son derece başarılı. Yüzde 48 almak büyük başarı.” Diyenler var ki, onları ciddiye almam mümkün değil. Bu kesim Türkiye’nin ortalama IQ’sunu 89’a indiren grup ve onlardan siyasi yelpazenin her iki kanadında da mebzul miktarda mevcut.

Gelelim 1. Eleştiri grubuna, yani “Bunları seçimden önce niye söylemedin” diyenlere. Bakın bakalım arşive, lisanı münasiple söylemiş miyim, söylememiş miyim!

En zayıf adayıp Kemal Bey olduğunu, memleketin bu halinde bile yanlış aday yüzünden seçimi kaybederlerse seçmenin CHP Genel Merkezine yıkacağını anlatmışım. Aslında CHP’nin yaptığı pek çok yanlışı eleştirdik sürekli. Her seferinde aynı güruhun “Muhalefete muhalefet yapıyorsunuz. Sıkıysa iktidara yapın” sözleriyle muhatap olduk. Sanki iktidara hiçbir şey söylemiyormuşuz gibi.”

 

 

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası