AKİT MENÜ

Medya

Melek Mosso konseri iptal edildi mi, edilmedi mi? AK Partili belediyeye yorum yağıyor

PowerTürk Müzik Ödülleri töreninde iktidarı hedef gösteren ve AK Partili kadınlara sinkaflı küfürler eden kişinin fotoğrafını paylaşan Melek Mosso'nun Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi'nde düzenleyeceği konserin iptal edildiği iddia edilmişti. Mosso'nun son paylaşımı iptal konusunun söz konusu olmadığı yönünde yorumların yapılmasına neden oldu.

Katıldığı her etkinlikte kadın hakları ile ilgili açıklama yapan Melek Mosso, ikiyüzlü paylaşımıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Geçtiğimiz gün gerçekleşen bir ödül töreninde yine 'kadınlara özgürlük' çığlıkları atan Mosso’nun AK Partili kadınlara sinkaflı küfürler eden kişinin fotoğrafını retweetlemesi büyük tepki çekti. Tweette ayrıca Melek Mosso'nun AK Partililere hakaret eden kadın gibi giyindiği bir fotoğraf da yer aldı. Gelen tepkiler üzerine Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi'nde gerçekleştirilecek olan Melek Mosso konserinin iptal edildiği öne sürülmüştü.

Melek Mosso'nun son paylaşımı kafaları karıştırdı

Melek Mosso, Instagram hesabından bir görsel paylaşarak 11 Haziran'da 57. Tekirdağ Kiraz Festivali'ne katılacağını ilan etti. Bunun üzerine sosyal medyada tartışmalar alevlendi. Vatandaşlar 'Konser iptal edildi mi, edilmedi mi?' sorusunun cevabını arıyor. 

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de