AKİT MENÜ

Gündem

İmamoğlu'na soğuk duş! Günler sonra gittiği yerde vatandaş böyle rezil etti

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yanan 6 katlı binaya günler sonra giderek poz veren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir vatandaş "Yeni mi geliyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. İmamoğlu verdiği cevapla yılışık tavır sergiledi.

2023-06-13 20:27:32

This browser does not support the video element.

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü yangın çıkan 6 katlı iş merkezi CHP'li İBB'ye bağlı itfaiye yüzünden ancak bugün söndürülebildi. İtfaiyenin saatler sonra müdahale ettiği, çökmeler nedeniyle yıkım çalışması da yapılan binayla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

'Yangın bitti, yeni mi geliyorsunuz?' 

Açıklamanın ardından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışanları selamlayan İmamoğlu'na farklı bir binada faaliyet gösteren iş yeri çalışanı tepki gösterdi.

Çalışan, 'Yangın bitti, yeni mi geliyorsunuz?' diyerek seslendi. İmamoğlu, 'Seni duyamıyorum, yakına gel' diyerek her zamanki yılışık tavrını sergiledi.

İmamoğlu: Yanına gelirdim ama ayaklarım yorulur

Bunun üzerine çalışanın İmamoğlu'na 'Haydi tatile, tatile' dediği duyuldu. İmamoğlu ise "Gelemiyor, ancak konuşuyor, senin yanına gelirdim ama ayaklarım yorulur" sözleriyle vatandaşa karşı itici bir üslupla karşılık verdi.

 

Yorumlara Git

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump

''Makas atarak'' 5 kişinin ölümüne neden olmuştu! Trafik teröristine komik ceza