AKİT MENÜ

Siyaset

Tanju Özcan ve Abdüllatif Şener tartıştı: Sizin gibi badem bıyıklılara...

CHP'in kanalı Halk TV'de Abdüllatif Şener ve CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan birbirine girdi.

This browser does not support the video element.

5 yıldır CHP'de siyaset yapan Abdüllatif Şener, CHP’den istifa ettiğini açıkladı. Şener, canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini itiraf etti. CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise canlı yayına bağlanarak tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, katıldığı canlı yayında CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Şener, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a; 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinde ise geçersiz kullandığını söyledi.

Halk TV yayınına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Ben Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştiriyorum. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı." dedi.

Son dönemlerde CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert şekilde eleştiren Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 5 yıldır siyaset yaptığı partiden istifa ettiğini söyledi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası