AKİT MENÜ

Sosyal Medya

İzleyen bir daha izliyor! Bay Kemal’e uyarlanan Hitler filmi gündem oldu

Seçimden büyük hezimetle ayrılan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sözleri, Hitler filmine uyarlandı.

This browser does not support the video element.

Seçim sonrası CHP'deki liderlik kavgası büyüyor. Bir yandan da mağlubiyetin faturasının kime kesileceği konusu gündemde. Kemal Kılıçdaroğlu, MYK'yı görevden aldıktan sonra çıktığı ilk yayında, suçu 'köylülere' atmıştı.

Kırsalda yeteri kadar etki gösteremediklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Biz nerede kaybettik? Bu soruya yanıt verilmesi lazım, bunu da değerlendirdik. CHP kırsalda yeteri kadar etki gösteremedi. 3 milyonluk fark 1,2,3 tane sandık kurulan yerlerde oluştu. Buralarda daha fazla gidilebilirdi. Kentlerde oturanların tamamı demokrasiden yana oy kullanmış." ifadelerini kullanarak tüm eleştiri oklarını kendi üzerine çekti.

Kırsalda yaşayan seçmeni antidemokratik ilan eden Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri Adolf Hitler'in hayatının anlatıldığı bir film kesitine uyarlandı.

Filmde Hitler'in savaşı neden kaybettiklerini komutanlarına sorduğu sahnenin kullanıldığı videoda, CHP'deki 'seçimi neden kaybettik' tartışmasına yer veriliyor.

EsquirePasha adlı Twitter kullanıcısının hazırladığı eğlenceli videoda 'köylülerin TRT izleyip CHP'ye oy vermediği için seçimin kaybedildiği' bilgisi dikkat çekiyor.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…