AKİT MENÜ

Gündem

ABD’li vekilden sert sözler, hedefleri: Engelleyecekleri duyurdular! Türkiye’yi F-16’larla tehdit etti!

ABD'li vekilden skandal sözler: Türkiye yorumu! Türkiye'yi F-16'larla tehdit etmeye kalktı! Petrol, altın, elmas, dolar gibi özel madenler ve dövize sahip olan ülkelerden ABD'deki bir vekil yine ezber bozan açıklama yaptı. ABD'deki Yunan lobisi Türkiye'ye F-16 satışını engellemek için mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. Skandal iddialar ile Türkiye'yi hedef alan son isim ise...

2023-06-19 09:57:10

ABD'deki Yunan lobisi Türkiye'ye F-16 satışını engellemek için mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. Skandal iddialar ile Türkiye'yi hedef alan son isim ise John Sarbanes... Türkiye'ye karşı Yunanistan'ı desteklemeleri gerektiğini söyleyen Sarbanes, Türkiye'ye yönelik asılsız iddialarda bulundu...

Türkiye ile ABD arasındaki F-16 satışı Yunanistan'ın gündeminde... ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışı için yeşil ışık yakmasıyla iyice tutuşan Yunan lobisi skandal iddialar ileri sürüyor.

Yunan Amerikan Kongre Üyesi John Sarbanes, Ta Nea'ya verdiği röportajda Türkiye'ye F-16 satışını engelleyeceklerini söyledi.

Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın yaptığı provokasyonları görmezden gelen aksine Türkiye'yi suçlayan Sarbanes 'Uyanık olmalıyız, müttefiklerimizi korumak için önlem almalıyız' dedi.
Türkiye'nin Doğu Akdeniz'i istikrarsızlaştırmaya çalıştığını iddia eden Sarbanes, skandal ifadeler kullandı.

Doğu Akdeniz'de kendi çıkarlarını korumak için hareket eden Türkye'yi pervasız olmakla suçlayan Sarbanes, bütün bunlara devam etmesi halinde ABD'den F-16 alamayacağını söyledi.
Türkiye'yi tehdit etmeye kalkışan Sarbains, F-16'ların satışını engelleme kartının ellerinde olduğunu ileri sürdü.

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!