AKİT MENÜ

Medya

CHP’li İsmail Küçükkaya’dan al haberi! Bomba Kılıçdaroğlu iddiası

HalkTV yazarı İsmail Küçükkaya, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakmayacağını, ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerel seçimden önce köklü bir yenilenme istediğini belirterek, "Kılıçdaroğlu en sık görüştüğü isimlere sadece 11 büyükşehiri değil, ilave 2 ili ve İstanbul'da toplam 25 ilçeyi kazanacakları iddiasını dile getirmiş. Hatta bazı iller için aday, bazı ilçeler için kadın aday isimlendirmesi yapıyormuş. Kılıçdaroğlu tam yerel seçim öncesi kavgalı bir kurultayın seçime olumsuz etkisi olacağını düşünüyor" dedi.

HalkTV yazarı İsmail Küçükkaya, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakmayacağını, ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerel seçimden önce köklü bir yenilenme istediğini belirterek, "Kılıçdaroğlu en sık görüştüğü isimlere sadece 11 büyükşehiri değil, ilave 2 ili ve İstanbul'da toplam 25 ilçeyi kazanacakları iddiasını dile getirmiş. Hatta bazı iller için aday, bazı ilçeler için kadın aday isimlendirmesi yapıyormuş. Kılıçdaroğlu tam yerel seçim öncesi kavgalı bir kurultayın seçime olumsuz etkisi olacağını düşünüyor" dedi. 

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun işbirliği yapabileceğini kaydeden Küçükkaya, yazısında, "İmamoğlu ‘İstanbul'u kazan, belediye meclisinde çoğunluğu elde et, sonra istifa etsen de CHP’li biri belediye başkanı olur; sen de genel başkanlığa aday olursun’ şeklindeki Kılıçdaroğlu yaklaşımına çok sert tepki gösteriyor. Bu bölümler kayıt dışı" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı