AKİT MENÜ

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 16'lı masa açıklamasına göndermede bulundu. Başkan Erdoğan masadaki ortakları çoğaltmanın sonuç vermeyeceğini belirterek, "Ne diyorlar; 6'lı masa. Şimdi 16'lı masa diyor. Yetmez. Bunu daha da artırman lazım. Bu millet irade ister, eser ister. Yalanla, dolanla, talanla bir yere varılmaz" dedi.

2023-06-21 17:12:53

Başkan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Tarihimizin en kritik seçimlerinden birini zaferle taçlandıran herkese şükranlarımı sunuyorum.

"İRADELERİNE SAHİP ÇIKAN DEPREMZEDELERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Özellikle uğradıkları onca hakarete rağmen iradelerine sahip çıkan depremzedelerimize teşekkür ediyorum. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin desteğini hiçbir zaman unutmayacağımızın bilinmesini istiyorum.

KILIÇDAROĞLU'NA "16'LI MASA" GÖNDERMESİ

Dün İslam dünyasından bir ülkenin, ismini vermeyeceğim, temsilcisi ziyaretime geldi. Dedi ki; Bizde AK Parti'ye çıkan oy yüzde 99. Altılı Masa diyorlar, şimdi gerekirse 16'lı Masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet, irade ister irade. Eser ister, hizmet ister.

Adına ne derse desinler kurdukları masa, hiçbir zaman bizzat kendi tarifleriyle bir kumar ve pazarlık masası olmaktan öteye geçemedi.

Son yılların en kirli seçim kampanyasını yürüttüler. Yayınladıkları videolarla etnik köken fitnesini körüklemeye çalıştılar

"BAY KEMAL, SİZ LGBT'CİSİNİZ"

Küresel güç odaklarından aferin alabilmek için LGBT belasını meşrulaştırmaya çalıştınız. Bay bay Kemal, siz LGBT'cisiniz. Yanınızdakiler de LBGT'ci. Ne AK Parti ne MHP ne de diğer üyelerde böyle bir bela yok.

CHP'YE 'BAŞÖRTÜSÜ' TEPKİSİ

Bay bay Kemal, bizim vatandaşımızın hayat tarzıyla yakından uzaktan alakamız yoktur. O sizin derdiniz. Siz bu ülkede milletin hayat tarzıyla hep uğraştınız ve sahtekarlık yaptınız. Ne dedik seçim öncesi, hadi gel anayasa yapalım. Bak şimdi yine söylüyorum. Eğer dürüstseniz yeni yasama döneminde başörtü meselesini anayasa ile teminat altına alalım.

SANDIK SONUÇLARI

Sandık sonuçları Anadolu irfanının hafife alınmaması gerektiğini hatırlatmıştır. 28 Mayıs'ta büyük bir zafer elde ettik. Ezici çoğunlukla milletimizin güvenine bir kez daha hem de tartışmasız şekilde mazhar olduk. Bayburt yüzde 82.45, ilçelerde Harran yüzde 95.35 ile şahsımıza en yüksek oyu veren yerler oldu.

Meclis'te sandalye sayımızdan oluşan farkı asla görmezden gelemeyiz. Milletimizin bize verdiği mesajlara kayıtsız kalamayız.

Bu anlayışla gerek oy oranı gerek vekil sayısı noktasında oluşan tabloyu en ince detayına kadar değerlendiriyoruz. Seçmen sandıkta muhalefete de mesaj vermiştir.

Milletimiz muhalefetin zihniyetinde köklü değişim istediğini göstermiştir. Her itiraza, her eleştiriye kulak tıkayan, sürekli aday dayatan, halkın taleplerini görmezden gelen, vatandaşın kendilerine oy vermeye mecbur olduğu zannına kapılan kibirli zihniyet bir kez daha duvara toslamıştır. CHP başta olmak üzere muhalefetin mesajları doğru okuyup gereğini yerine getirmekten başka seçeneği yoktur. Ya milli iradeyle barışacak ya da marjinalleşecekler.

Değil 16'lı, 160'lı masa da kursa sandıkta milletin tokadını yemekten kurtulamaz.

Seçmenden yükselen her itiraza, her eleştiriye kulak tıkayan, "Tıpış tıpış oy vereceksiniz" diye sürekli aday dayatan, milletin tercihlerini yok sayan kibirli zihniyet bir kez daha duvara toslamıştır.

"MİLLETE PARMAK SALLAMAKTAN VAZGEÇİN"

Baba-oğul arasındaki taht mücadelelerinin bizim açımızdan hiçbir kıymeti yoktur. Birisi baba olmuş, birisi oğul olmuş. Bize ne. Su alan geminin dümenine o gelmiş, bu gitmiş hiçbir önemi yoktur.

Muhalefetin milli iradeyle kavgasını bitirmesi gerekmektedir. Su alan geminin dümenine kimin geldiğinin önemi yok. Millete parmak sallamaktan vazgeçin

Bize karşı pervasızca kullandıkları trol ordularıyla, tetikçi kalemler bugün zehirli dillerini ve eleştiri oklarını sahiplerine çevirmiştir.

"MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Önümüzdeki 5 sene boyunca yine aşkla, heyecanımızla, hiçbir şey kaybetmeden milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

"HEPSİ KOLTUK KAPMACA YARIŞINDA"

Bizans'ı çırak çıkaracak oyunların hepsi koltuk kapmaca yarışında, tek tek sahneye konuyor. Göreve gelirlerse ülkeyi barıştırmaktan bahsedenler bugün kavgadan ve didişmeden başlarını kaldıramıyor.

"MEMUR MAAŞLARI İLE İLGİLİ SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ"

Seçim döneminde açıkladığımız memur maaşları ile ilgili sözlerimizi yerine getireceğiz

2023 yılının ikinci yarısında net asgari ücret tutarını 11 bin 402 TL'ye yükselttik. Bu artışla refah payını da içeren bir oranla ara zammı gerçekleştirdik.

Kira artırım oranını yüzde 25 ile sınırlayan uygulamayı sürdüreceğiz.

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş