AKİT MENÜ

Dünya

Zelenski'den: Ülkenin "Rusya radyasyon sızıntısına neden olmayı planlıyor" iddiası! O duyuruyu ilan etti!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelensk dikkat çeken açıklamalarda bulundu! Moskova güçlerinin zaten Rusya'nın kontrolünde olan Zaporojye Nükleer Santrali'ne bir terör saldırısı yapmayı planladı dedi . Dünyayı şaşırttı! Rusya onlarca ülkenin merak ettiği duyuruyu yaptı: Türkiye teklifimizi kabul etti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Türkiye, Esed rejimi ve İran'ın Ankara-Şam ilişkilerinin normalleştirilmesi konusunda Rusya tarafından sunulan yol haritası konseptini kabul ettiğini belirtmişti.

2023-06-23 10:24:50

Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenski, Moskova güçlerinin zaten Rusya'nın kontrolünde olan Zaporojye Nükleer Santrali'ne bir terör saldırısı yapmayı planladığını ifade etti.

Perşembe günü sosyal medya üzerinden yayımladığı açıklamada Zelenski, Ukrayna istihbaratının edindiği bilgilere göre Rusya'nın radyoaktif sızıntıya neden olmak için plan yaptığını iddia etti.

Avrupa'nın en büyük nükleer santralinde bir kaza yaşanması ihtimali, 24 Şubat 2022'de başlayan Rus işgalinden bu yana dünyanın en endişe ettiği başlıklardan biri oldu.

Kremlin, Rusya'nın bir radyasyon sızıntısına sebep olmayı planladığı iddialarını yalanladı.

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, "Bu başka bir yalan. Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'yla temaslar oldu ve çok olumlu bir değerlendirmeler yaptılar" dedi.

Yorumlara Git

Saldırı sonrası gündem oldu! İsrail'den Baykar'a gizli ortaklık teklifi

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi