AKİT MENÜ

Gündem

Meğerse Tıp fakültelerinde öğrenciler neler çekiyormuş! Türk Tabipler Birliği bu işe ne diyecek?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi mezuniyet törenine dönem birincisi öğrencinin sözleri damga vurdu. Sultan Kurt'un söylediklerinden sonra gözler, alanı dışındaki her konuda fikir beyan eden TTB'ye çevrildi.

2023-06-25 14:09:17

MSKÜ Tıp Fakültesi'nde öğrenim gören 127 hekim adayı için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene dönem birincisi Sultan Kurt'un sözleri damga vurdu.

Okuduğu okulun, aldıkları eğitimin, gördükleri muamelenin acı gerçeklerini bir bir sıralayan Kurt, törende şu ifadeleri kullandı:

Hastalıktan canımız çıkarken Covid testi vermemizden bile rahatsız olanlara, ‘dersi ne de olsa geçemeyeceksiniz’ diyen saygıdeğer hocalarımıza, aldığımız anamnezleri beğenmeyip kâğıdı yırtanlara, intörnlüğümüzün ilk altı ayı boyunca kazandığımız üç kuruş parayı bile zamanında yatırmayanlara, eğitim adı altında kimsenin yapmak istemediği işleri, sadece işler aksamasın diye biz aday hekimlere yıkanlara, bazen bizim de bir annenin evladı olduğumuzu unutanlara, en çok da vakti zamanında bizimle aynı yollardan geçen, aynı dertlerden muzdarip olan ama şimdilerde benzer sıkıntıları biz yaşarken gözünü, kulağını kapatan meslektaşlarıma maalesef teşekkür etmiyorum!

Yorumlara Git

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi