AKİT MENÜ

Medya

Abdullah Gül’ün kankası Fehmi Koru’dan ilginç iddia

İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı’nda, tek aday olan Meral Akşener, parti içi muhalefete sert mesajlar verdi. Akşener’in söz konusu mesajlarını değerlendiren eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kankası Fehmi Koru ise ilginç bir iddiada bulundu.

2023-06-25 15:30:46

İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı’nda, tek aday olan Meral Akşener, oy kullanan 1151 delegeden, 1127’sinin oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi. “Rotamız net, pusulamız millet” sloganı ile yapılan kurultayı “hesaplaşma zemini” olarak nitelendiren Akşener, “Herkes haddini bilecek. Parti içinde şımarıklığı bitireceğim” sözleriyle parti içi muhalefete sert mesajlar verdi. Akşener’in söz konusu mesajlarını değerlendiren Fehmi Koru ise kişisel internet sitesi fehmikoru.com’daki yazısında ilginç bir iddiada bulundu. Koru, özetle şunları kaydetti:  

“Kongreye kadar İYİ Parti’nin en belirgin özelliği, kurucu kadrosunun önemli isimleri vaktiyle MHP’de siyaset yapan insanlar olmalarına rağmen, AK Parti’nin merkezden daha sağa kaymasıyla meydana gelen boşluğu doldurmaya aday bir parti görüntüsü vermesiydi.

Merkezi hedefleyen bir parti görünümündeydi İYİ Parti.

Akşener dünkü konuşmasıyla, İYİ Parti’yi, AK Parti ile MHP’ye yakın bir zemine yaklaştırmış oldu.”

 

 

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!

FETÖ’cüler siyonistleri taklit etmiş