AKİT MENÜ

Gündem

Bugün gündemde neler var?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'deki ziyaretlerine devam ediyor.

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapıldığı Güral Otel'de Anneler Günü programına katılacak, toplantının kapanış konuşmasını yapacak. (14.00/16.00 - Afyonkarahisar)

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anneler Günü nedeniyle İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek programa katılacak. Eskişehir'de Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 'Engellilerin Kırmızı Koltuğu'nda soruları cevaplayacak olan Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde de Ankara'da Zafer Koleji'nin açılışına iştirak edecek. (11.00/13.00/17.00 - İstanbul/Eskişehir/Ankara)

DÜNYA

Dünyanın dört bir yanından genç bilişimcilerin yarıştığı 'İnfomatrix - 2014 Bilişim Olimpiyatları', Bükreş'te gerçekleştirildi. (Bükreş)

GÜNCEL

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen ve 53 kişinin ölümüne neden olan bombalı saldırılarının yıl dönümü sebebiyle çeşitli sivil toplum kuruluşlarınca ilçede anma etkinlikleri düzenlenecek.

SPOR

- Spor Toto Süper Lig'de 33. Hafta Sivasspor - Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor – Eskişehirspor, Torku Konyaspor – Kayserispor, Kayseri Erciyesspor – Bursaspor, Kasımpaşa - Çaykur Rizespor, Trabzonspor – Galatasaray ve Elazığspor – Beşiktaş karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (19.00)

- Fenerbahçe'de şampiyonluk kutlamaları takip edilecek.

(CİHAN)

Yorumlara Git

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam

Ülke olarak çileden çıkmıştık! Yunanistan Türkiye kararını duyurdu: Bir daha tekrarlanmayacak

Saadet Partili isimden kan donduran 15 Temmuz sözleri

Türkiye’den BM’ye İsrail çağrısı: Derhal harekete geçilmeli!

Korkulan olmak üzere! Shell çekilme kararı aldı