AKİT MENÜ

Medya

Ben Bu Cihana Sığmazam'da şok gelişme ortaya çıktı: veda ediyor! Ünlü isimden yanıt gecikmedi

ATV'de ekranlar gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde şok eden bir gelişme yaşandı. Peş peşe diziden ayrılma kararı sonrası Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılanlar kervanına katıldı. Merak edilen soru cevap buldu: Oyuncunun kendisi bizzat doğruladı.

2023-07-10 13:12:58

Ben Bu Cihana Sığmazam'da şoke eden başrol ayrılığı! Oyuncunun kendisi bizzat doğruladı: Üstlendiği 'Firuze Turan' karakteriyle adından söz ettiren Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılanlar kervanına katıldı.

Ünlü dizi "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın yeni sezonu için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncusu ve yapımcısı olan Oktay Kaynarca, kısa bir Bodrum tatilinin ardından sete geri döndü.

Oktay Kaynarca, Güzel Adamlar Medya şirketindeki ortakları Onur Tan ve Seyfi Şahin ile yollarını ayırmıştı. Bundan dolayı artık “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisini kendi yapım şirketi olan KYN Yapım Production üzerinden ATV’de yayınlanacak olan Kaynarca, yeni sezon için hazırlıklara başladı. Dizinin adının değişip değişmeyeceği konusu netlik kazandı ve sevilen dizi aynı adıyla devam edecek.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin hikayesi yenilenecek ve ekibe 20’den fazla yeni oyuncu katılacak. Pelin Akil ve Pelin Uluksar’ın veda ettiği diziye, eski ekipten Ebru Özkan, Burak Çelik, Ali Seçkiner Alıcı, Mina Derman, Batuhan Sezer, Ragıp Savaş ve Burak Altay gibi isimlerle devam edilecek. Dizide 2 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak, bu da seyircilere yeni ve heyecan dolu yeni hikaye kolları sunacak.

İlginizi çekebilir→ Türkiye üretti: Almanya, Suudi Arabistan, Fransa almak için Türkiye'nin kapısını çaldı→ TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde

“Bu utancı kaldır, kaldırabilirsen…” Cihat Yaycı Paşa’dan Yunan hadsizliğine sert tepki

Ali Koç da mı, "Yaşa Portekiz"ci! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin

Türkiye, İsrail’le ticarete devam ediyor mu? DMM'den net açıklama geldi

AK Parti son dakika olarak duyurdu! 3 isim görevden affını istedi