AKİT MENÜ

Medya

Hakan Fidan’la ilgili bomba iddia! Herkes şaşkın

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın,“Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğinin önünün açılması gerekli” şeklindeki çıkışı gündem olurken, Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin’den dikkat çeken bir iddia geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın,“Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğinin önünün açılması gerekli” şeklindeki çıkışı gündem olurken, Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin’den dikkat çeken bir iddia geldi. Konuyla ilgili Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “özel” yürüttüğü bir çalışma olduğunu ileri süren Erkin, yazısında özetle şunları kaydetti:

“İktidarın uzun zamandır gündeminde olmayan Avrupa Birliği’ne üyelik için destek istemek (…) yeniden programa alındı ve bu son iki haftanın kararı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “özel” yürüttüğü bir çalışma iddiası var. Bu konuda da şu değerlendirme var Beştepe’de: “Derdimiz AB üyeliği değil. Ki onlar da öyle bir açılım yapmazlar. Ama Batı’nın sahtekarlığını deşifre etmek için AB üzerinden de gitmek çok anlamlı. Ayrıca teorik olarak AB süreci açılırsa (Bizim gündemimizde yok) o zaman ortaklık hukukuna kendi irademizi koyarız. Onların hukukunu ortaklık hukuku kabul etmeyiz.”

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…