AKİT MENÜ

Siyaset

Tanju Özcan ile slogan atan CHP'liler ifşa edildi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte CHP Genel Merkez binası önünde Kılıçdaroğlu aleyhine slogan atan CHP'lilerin görüntülerinin parti yetkililerine iletildiği öğrenildi.

2023-07-17 17:01:50

Konuya ilişkin açıklama CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu'ndan geldi. Türkoğlu, "CHP Genel Merkezi önünde slogan atan kişilerin görüntü kayıtları ve dilekçeler bize ulaştırıldı" dedi.

CHP'den 1 yıl geçici ihraç edilen ve 13 Haziran’da tekrar partiye dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kesin ihracı için tekrar disiplin kurulan sevk edilmesinin ardından 3 Temmuz'da CHP Genel Merkezi’ne ‘değişim ve adalet’ yürüyüşü başlatmıştı. 10 günlük sürede Bolu’dan Ankara'ya ulaşan Özcan, genel merkezin önünde yaptığı açıklamanın ardından Bolu’ya geri dönmüştü.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Genel Merkezi önünde Tanju Özcan ile birlikte slogan atan bazı partililerin görüntü kayıtlarının ve şikayet dilekçelerinin CHP Bolu İl Başkanlığına ulaştığını belirtti.

Partiden ihraç edilecekler mi?

CHP Bolu İl Başkanlığı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Türkoğlu, "Tanju Özcan’ın yürüyüşüne destek verenlerin partiden ihraç edileceği doğru mu?" sorusuna cevap verdi.

Türkoğlu şu ifadeleri kullandı:

Şu ana kadar gelen bazı dilekçeler var ama buna Bolu İl Yönetim Kurulu karar verecek. Henüz bu konuyla alakalı yapılmış bir toplantı yok. Bu hafta içi ya da önümüzdeki hafta içi yapılabilir. Toplantı yapıldığı zaman gelen dilekçelere göre durumu değerlendireceğiz. Yürüyüş ile ilgili değil. Partinin genel merkezinin önünde atılan sloganlarla ilgili, slogan atan kişilerin görüntü kayıtları ve dilekçeler bize ulaştırıldı.

Yorumlara Git

13 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden adama köylü kadınları işte böyle ders verdi! Saniye saniye görüntülendi

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular