AKİT MENÜ

Yaşam

O ilimiz için önemli tahmin! Her dediği çıkan Meteoroloji saat verip uyardı: Aşırı sıcak hava uyarısı!

Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji'nin her dediği çıkıyor.. Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar aman dikkat! Güney Avrupa'nın geniş kesimleri rekor sıcaklıklardan etkilenmeye devam ederken, kıta genelindeki çıkan orman yangınları devam ediyor. Ülkemizde en son gaziantep'in Nurdağı ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürmeye uğraşıyor. Birçok ülkede yaşanmaya başladı. Yaşanan hava sıcaklığı birçok orman yangınına sebep oluyor. Bu nedenle uzmanlar konuya ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu. Iğdır'da aşırı sıcak hava uyarısı

2023-07-19 17:36:56

Iğdır'da valilik ve belediye, yurt genelinde yaşanan sıcak hava dalgası nedeniyle vatandaşları uyardı. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların 11:00-16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Iğdır'da valilik ve belediye, yurt genelinde yaşanan sıcak hava dalgası nedeniyle vatandaşları uyardı. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların 11:00-16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.- Iğdır için aşırı sıcak hava uyarısı

Yurt genelinde sıcak hava dalgası ile ilgili yapılan uyarıların ardından Iğdır'da valilik ve belediye vatandaşları sıcaklıklara karşı uyardı.Sıcak hava dalgası etkisine giren ülkemizde hava sıcakları artarken Iğdır'da valilik ve belediye vatandaşların saat 11.00 ile 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekti. Valilik ve belediye tarafından yapılan uyarıda; "Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre ilimizde hava sıcaklıkları 19.07.2023 çarşamba gününden itibaren mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Sıcak hava nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11: 00-16: 00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürmeye uğraşıyor.
İlçeye bağlı Durmuşlar Mahallesi yakınlarında ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Bölgeye sevk edilen 3 helikopter, 12 arazöz, 6 su tankı, 6 ilk müdahale aracı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve yaklaşık 80 personel ile yangına müdahale ediliyor.

İlginizi çekebilir→ Altın fiyatları uçtu: Dolar 27’yi geçti, gram altın 1.700 lira! Gram altın ve dolarda tarihi zirve ilanı→ TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor