AKİT MENÜ

Spor

Romain Saiss: Sert sözleri bomba gibi düştü, sosyal medyayı salladı! Şenol Güneş'i eleştirdi, çok fena bombaladı

Beşiktaş'tan Katar temsilcisi Al Sadd'a transfer olan Faslı futbolcusu Romain Saiss: Sorun Şenol Güneş dedi. Ortalık ayağa kalktı! Beşiktaş'tan Al Sadd'a transfer olan ünlü yıldız "Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarlarla veya takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun teknik direktör Şenol Güneş" dedi. Beşiktaş ile yollarını ayıran ve Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Romain Saiss, Şenol Güneş hakkında sert açıklamalarda bulundu. Gündeme bomba gibi düşerken, geniş yankı uyandırdı! Gündemi sallayan o sözler bakın ne!

2023-07-24 17:54:52

Beşiktaş'tan Katar temsilcisi Al Sadd'a transfer olan Faslı futbolcusu Romain Saiss, "Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarlarla veya takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun teknik direktör Şenol Güneş" dedi.

Foot Mercato internet sitesine konuşan Saiss, "Sezon sonuna kadar hep takıma ve kendime odaklandım. Aylarca hiçbir şey söylemedim. Sanırım konuşmak için doğru zaman değildi. Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarlarla veya takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun teknik direktör Şenol Güneş. O geldiğinden beri, kendi kendime böyle bir insana güvenemeyeceğim için gitmem gerektiğini söylememe neden olan birikmiş şeyler oldu." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş ile yaşadığı problemin Dünya Kupası'nda başladığını kaydeden Saiss, "Bazı şeyler için beni suçladı. Yaptığım şeye katılmıyorsan sorun değil ama kendini iyi göstermek için basının karşısına çıkıp farklı şeyler sonra da yüzüme aksini söyleyemezsin. Ülkem için sakatken yarı final oynadım diye beni basının önünde eleştirdi, sonra bire bir konuşmamızda bana iyi oynadığımı ve kendisinin de aynı şeyi yapacağını söyledi." iddiasında bulundu.

Saiss, geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 26 maçta bir gol kaydetti.

İlginizi çekebilir→ Çin'den Japonya'ya kötü haber, çağrı: Endüstriyi sekteye uğratmayın diyerek açıkladı! Çip kısıtlamasına savaş açtı!→ TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…